Події
14 червня 2017
У Кропивницькому поблизу дороги викинули велику кількість використаних шприців (фото)
Купа використаних медичних шприців в перемішку з побутовим сміттям була виявлена поруч з дорогою та житловими будинками.
news-image

У Кропивницькому поруч із дорогою викинули гору використаних медичних шприців та інших матеріалів. На місце події викликали поліцію, однак вона не приїхала.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нaчaльник спецінспекції містa Aндрій Мaксютa, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

«Купа використаних медичних шприців просто в перемішку з побутовим сміттям! Вивезли і викинули просто неба! Поруч дорога. Житлові будинки. Це вул. Енергетиків у м.Кропивницький. Коментарі тут зайві. Запитання до управління охорони здоров’я – чи правильно це? Є ж підприємства, що спеціалізуються на утилізації таких відходів. Є певні норми», – написав Aндрій Мaксютa.

Він додав, що вчора об 11.50, виявивши перед цим небезпечну знахідку (велику кількість використаних медичних шприців та інших матеріалів), спецінспекція за номером «102» викликала поліцію для документування даного факту.

«Оператор «102» переадресував виклик до патрульної поліції міста Кропивницький об 11 годині 52 хвилини. Це офіційна інформація яку надали на «102». Патрульна поліція Кропивницького на виклик не приїхала. Взагалі», – йдеться у повідомленні.

Aндрій Мaксютa наголосив, що неутилізовані шприци – це серйозна небезпека!

Він зазначив, коли намагався з’ясувати, чому не приїхала патрульна, її представник повідомив, що їм не передавали зі 102 виклик! А журналістам начальник патрульної поліції повідомив, що вони отримали виклик і переадресували СОГ (слідчо-оперативній групі).

«Де правда? І де взагалі захист та безпека мешканців міста?, – обурився Aндрій Мaксютa. – Тільки що телефонували з СОГ і сказали, що патрульна все ж таки передала їм 10 хвилин тому виклик. Оперативність патрульної зашкалює. А неправда не має меж. Та ми доб’ємося правди і справедливості».

Читайте також:У Москві загинула відома учасниця «Битви екстрасенсів»