Політика
15 червня 2017
«Я боюся, що нас чекає подорожчання», - Рабінович про скасування держрегулювання цін на соціальні продукти харчування
Уряд хоче скасувати державне регулювання цін на соціальні продукти харчування з 1 липня 2017 року.
news-image

Намір Кабінету Міністрів України скасувати з 1 липня 2017 року державне регулювання цін на соціальні продукти харчування призведе до зростання цін. Таку думку висловив народний депутат, глава підкомітету з прав людини, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», передає «Є!»

«Раніше хоч якось стримувалися ціни на соціально значущі, без яких людина просто не може жити, продукти. І ось уряд, "піклуючись" про народ, скасував це регулювання, і тепер я боюся, що нас чекає подорожчання ось цих самих мінімальних речей на порядок», - говорить парламентарій.

На його думку, метою такого рішення є позбавлення можливості виживати всіх, хто не краде або знаходиться поза схемою.

«Тільки одне це вкладається в загальну концепцію розвитку країни: випхати і знищити пенсіонерів, хто більш-менш думає - прибрати за кордон, позбавити можливості виживати всіх, хто не краде або не в схемі. Я вам кажу як є. Як з цим боротися? Є тільки один шлях боротьби. Тільки один шлях. Треба йти на вибори і перемагати. Треба йти на вибори і контролювати ці вибори. Треба один раз не продати вибори, тому що іншого виходу у нас більше немає», - вважає Вадим Рабінович.
«А так вони розігрують цю карту національної гордості весь час. Знаєте, що я вам скажу: чим бідніше країна живе, тим більше вона розігрує цю карту національної гордості, насправді грабуючи свій народ. І ось зараз я зрозумів чому: знаєте, тому що голим задом краще відчувається рідна земля. Ось і все, що вони придумують», - резюмував народний депутат.
Читайте також: Нардеп Барна після ДТП залишається у лікарні
Читайте також: Президента просять повернути ВКонтакте: петиція набрала понад 25 тисяч підписів