Політика
15 червня 2017
Путін поскаржився на «ніж у спину» від України
Президент РФ заявив, що асоціація між ЄС і Україною зруйнувала всі економічні плани Росії.
news-image

Для Росіїв 2014 році стало повною несподіванкою те, що Україна готується підписати угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Про це повідомив російський президент Володимир Путін в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну, передає «Є!» із посиланням на Znaj.ua.

Глава Кремля припустив, що асоціація з ЄС позбавить українців "від того принизливого становища, в якому вони опинилися з початку 90-х і до сьогоднішнього часу".

Путін поскаржився, що Росія 17 років вела переговори з ЄС, щоб в кінцевому підсумку приєднається до СОТ. Але всі плани Кремля порушив договір про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

"І раптом нам оголошують, що Україна і ЄС підписують між собою угоду про асоціацію, повністю розкриваються українські ринки. Таким чином, Євросоюз як би заходив з усіма своїми товарами на нашу територію без будь-яких переговорів, незважаючи на досягнуті між нами принципові домовленості в ході 17-річних переговорів по приєднанню до СОТ ", - заявив Путін.

 

Читайте також: «Я боюся, що нас чекає подорожчання», - Рабінович про скасування держрегулювання цін на соціальні продукти харчування
Читайте також: Президента просять повернути ВКонтакте: петиція набрала понад 25 тисяч підписів