Події
15 червня 2017
Екс-податківець Денисюк забарикадувався в ізоляторі, відмовився їхати в суд і забажав «швидку допомогу» - Матіос
Медики дали висновок, що підозрюваний імітує хворобу.
news-image

Сьогодні Апеляційний суд  мав розглядати скаргу адвокатів екс-податківця Станислава Денисюка на запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави у вигляді 100 млн 320 тис. грн. Проте Денисюк зробив все, щоб не бути присутнім на засіданні. Про це повідомив у своєму Фейсбуці головний військовий прокурор Анаталій Матіос, передає «Є!»

"Уявний хворий забарикадувався в ізоляторі, відмовився їхати в суд і судорожно викликав собі карети швидкої допомоги.

Різке погіршення здоров'я на тлі підозри в скоєнні тяжких злочинів стало класикою кримінального процесу наших днів. Але у випадку з Денисюком - ситуація трагікомічна. Після чергового такого «нападу» погіршення здоров'я і циркового виступу Денисюка в БСП (лікарні швидкої допомоги), медики, які його оглядали, дали висновок про те, що підозрюваний імітує хворобу", - написав Матіос.

Прокурор зауважив, що наразі невідомо, чого злякався колишній податківець та додав, що наступне засідання відбудеться 26 червня о 14:00.

Нагадаємо, екс-голова податкової адміністрації в Харківській області Станислав Денисюк був затриманий нещодавно в ході широкомасштабної антикорупційної спецоперації, яку провели Головна військова прокуратура ГПУ спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіціі. Пізніше стало відомо, що екс-главу ДПА в Харківській області підозрюють за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України. Дії Денисюка, за даними слідства, привели до збитку в сумі 308 214 835 гривень.

Читайте також: Сьогодні у Києві розпочинається «Тиждень швейцарського кіно» (відео)
Читайте також: Путін поскаржився на «ніж у спину» від України