Політика
16 червня 2017
Михайло Добкін в прямому ефірі заявив, що в Україні йде громадянська війна (відео)
Народний депутат Михайло Добкін вважає, що на сході України триває війна, в якій задіяні одні громадяни України та інші громадяни України.
news-image

Парламентарій, судячи з усього, вважає, що російський військових на Донбасі немає.

Народний депутат Михайло Добкін вважає, що на сході України триває війна, в якій задіяні "одні громадяни України та інші громадяни України", пише «Є!» з посиланням на РБК.

Про це він сказав в прямому ефірі "Громадського радіо". 

"Протягом трьох років у нас продовжують гинути люди, а ми весь цей час прагнемо зрозуміти, що ж у нас відбувається. А тим часом, ніхто не робить спроб припинити все це. Ось ви разом з владою вивчаєте поняття, намагаєтеся з'ясувати, звідки надійшла зброя. Яка взагалі різниця? Буде набагато краще, якщо ми знайдемо рецепт припинення цієї війни", - заявив Добкін. У той же час, він відмовився прямо відповідати на питання стосовно присутності на Донбасі регулярних російських військ, але сказав, що "з нашого боку, з України воюють громадяни Польщі, Грузії". "Я не можу конкретно знати, що і де відбувалося. Я даю відповідь на поставлене вами питання, спираючись на наявну інформацію. Мене не було в Дебальцевому або в Іловайську. Все, що я буду говорити, - це буде не моя точка зору, яку я коли-небудь почув, або мені розповіли", - сказав він.

Читайте також:Навального заарештували на 30 діб