Київ
16 червня 2017
Завтра у столиці відбудеться «Парад трамваїв»
Захід присвячений 125-річчю Київського електричного трамвая.
news-image

В суботу, 17 червня о 13 год. на Контрактовій площі (кінцева зупинка трамваїв маршрутів №№ 11,12,14,18,19) відбудеться урочистий захід «Парад трамваїв», присвячений 125-річчю Київського електричного трамвая. Про це повідомляється на сайті КП "Київпастранс", передає «Є!»

На заході буде представлена цікава експозиція, яка складатиметься з понад 20 моделей різноманітних трамваїв (загалом понад 30 одиниць рухомого складу): від найстаріших до найсучасніших вагонів, які в різні часи перевозили столичних мешканців, а також спецтехніка.

 Відкриття експозиції розпочнеться о 10 год.

"Ви не лише матимете можливість побачити трамваї різних часів, а й перенестись в атмосферу улюбленого періоду, здійснивши подорож на представленому електротранспорті. Родзинка цьогорічного заходу – святковий торт та погашення ювілейної марки. Окрім того, на вас чекатиме урочистий концерт, гра духового оркестру та виступ яскравих барабанщиць", -йдеться в повідомленні відомства.

Організатори зазначають, що  маленькі кияни  розважатимуться за спеціальною програмою: вони зможуть проїхатись на спеціальному дитячому паровозі; для них працюватиме розважальний майданчик з різноманітними активностями та інтерактивними іграми, зокрема мобільна бібліотека на колесах «Книжкобус». До того ж, на дітлахів чекає безкоштовне морозиво, солодка вата й солодощі.

Читайте також: Під час «Параду трамваїв» на Контрактовій площі буде тимчасово змінено рух транспорту