Події
16 червня 2017
Головного інспектора Київської митниці викрито на хабарі
Зловмисник намагався на автомобілі втекти від правоохоронців та спровокував масштабну ДТП, в якій постраждали громадяни.
news-image

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі головного державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Київської митниці, передає «Є!» із посиланням на прес-службу СБУ.

"Правоохоронці у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, задокументували отримання зловмисником семи з половиною тисяч доларів США від імпортера побутової техніки за нестворення штучних перешкод при розмитненні товару", - йдеться в повідомленні відомства.

Оперативники спецслужби затримали митника на околиці Києва поблизу одного з торговельно-розважальних центрів під час отримання частини хабара.

"Зловмисник намагався на власному автомобілі втекти з місця події, спровокувавши масштабну дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждали громадяни", - повідомили правоохоронці.

У ході обшуків за місцем роботи та проживання головного інспектора співробітники СБ України вилучили велику кількість валюти та записи з відмітками про отримання хабарів від компаній-імпортерів.
Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших посадовців Київської митниці, задіяних у кримінальній оборудці.