Події
18 червня 2017
П’яний депутат відкрив вогонь по людях у Конотопі, – ЗМІ
Депутат Сумської обласної ради Сергій Демеха.
news-image

У центрі Конотопа що на Сумщині, депутат Сумської обласної ради Сергій Демеха відкрив вогонь по людях.

Про це пише місцеве видання 05447.com.ua, передає «Є!».

При цьому видання konotop.in.ua посилаючись на слова очевидців пише, що Демеха хотів зґвалтувати дівчину, втрутились люди, які хотіли перешкодити злочину. Тоді депутат і відкрив вогонь.

При цьому сам депутат заявив, що на нього був скоєний замах. Напали, начебто, колишні співробітники правоохоронних органів.

Прокоментували інцидент і в поліції. Там кажуть, що конфлікт виник між двома чоловіками: депутатом Демехою та його опонентом.

До чергової частини Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви. Одна – від депутата обласної ради про те, що один з мешканців Конотопу забрав в нього золотий кулон. Друга – від його опонента про те, що сам депутат, стріляв в нього з пістолета та не влучив. Дані заяви були одразу внесені до журналу єдиного обліку. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що події розгортались на території місцевої лазні, де між чоловіками саме і виник конфлікт, – розповіла начальник сектора зі зв’язків з громадськістю поліції в Сумській області Єльвіра Біганова.