Суспільство
19 червня 2017
В Італії професор вбив росіянку та її нареченого
Пара була запрошена вбивцею на вечерю та одурманена наркотичною речовиною, що знаходилась у напої.
news-image

Подвійне жорстоке вбивство, ретельно підготовлене заздалегідь, відбулось в італійській Венеції, передає «Є!» із посиланням на La prima pagina.it

Так, Стефано Перале, 50-річний викладач фахових курсів, в ніч з суботи на неділю в своєму власному будинку вбив 31-річного італійця Бьяджо Бономо і російську студентку Анастасію Шакурову. Як пишуть ЗМІ, ймовірно, вбивство скоєне на ґрунті ревнощів.

Згідно з первинною реконструкцією події, венеціанський професор, звинувачений в подвійному навмисному вбивстві, запросив пару на вечерю (чоловік був близько знайомий з росіянкою 1987 року народження, студенткою університету Ка Фоскарі), підсипав їй та її новому супутнику наркотик в напій, а потім, доставивши їх до себе додому в одурманеному стані, задушив дівчину і наніс кілька разів удар по голові чоловіку тупим предметом.

Попри велику калюжу крові, яка досягла навіть сходового майданчика, ніхто з жителів тридцяти квартир будинку нічого не помітив: у поліцію близько третьої години ночі подзвонив сам вбивця.

Перале, в даний момент, не відповідає на запитання слідчих і не пояснює мотив злочину. На місці вбивства працюють криміналісти.

 

 

Читайте також: На Оболоні вбили людину