Події
19 червня 2017
В США відкрили Центр протидії загрозі з боку Росії, - Washington Times
Поштовхом до написання цього законопроекту стали нові звинувачення щодо російського втручання в американські президентські вибори.
news-image

Члени Демократичної партії в Конгресі внесли до розгляду законопроект, за яким у США передбачається створення Національного центру з реагування на російську загрозу.

Якщо спеціалізований центр створять, він займатиметься систематизацією та аналізом розвідданих, що стосуються Росії, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Центр відповідатиме за синхронізацію та аналіз інформації щодо Росії, яка надходить від національної розвідки по дипломатичних каналах і від правоохоронних органів", –пояснює автор ініціативи Джозеф Кеннеді.

Поштовхом до написання цього законопроекту стали нові звинувачення щодо російського втручання в американські президентські вибори, йдеться далі.

Вони (хакерські атаки, – "24") б'ють по тих, хто, на їхню думку, стане на захист інтересів Америки та на шкоду інтересам Росії, – розмірковує Кеннеді

За його словами, такий центр, шляхом об'єднання різних відомств і союзників, зможе дати відповідь на будь-які спроби втручання у виборчий процес США в майбутньому.

Читайте також: Екс-співробітник російського телебачення зізнався у фальсифікації сюжетів із Донецька
Читайте також: В Ірані заявили, що завдали ракетного удару по Сирії у відповідь на теракт у Тегерані