Суспільство
17 січня 2015
У Порошенка запевняють, що вже розроблено план порятнку "кіборгів"
Про це активістам на Банковій заявив працівник Адміністрації президента
news-image

До пікетувальників на Банковій, котрі зібралися через ситуацію в донецькому аеропорту, вийшов заступник керівника головного департаменту безпеки і оборони Адміністрації президента Олексій Покотило, пише Є | Єдність.інфо.

Покотило зазначив, що поранених "кіборгів" евакуйовано: "Всі ті поранені, які є, – вони перебувають у лікувальних закладах, де їм надають допомогу. Стан здоров’я – стабільно важкий, але передумов того, що є якась загроза життю, немає".

Він також зазначив, що в зону аеропорту дуже важко доправити зброю, втім, за словами Покотила, зброї у бійців достатньо. Представник АП повідомив, що до "кіборгів" відрядили підмогу, та в цьому питанні є "певні проблеми".

Крім цього, за його словами, в центрі АТО було розроблено план порятунку "кіборгів".

Після спілкування з Покотилом люди на Банковій почали розходитися. Їхати до резиденції президента у Козинцях активісти також передумали.

Читайте також: Мочанов: кіборги потребують негайної допомоги

Нагадаємо, що український журналіст Олександр Мочанов повідомив, що кіборги потребують негайної допомоги та  вкрай необхідно, щоб Верховний Головнокомандувач дав термінову команду на негайну відправку допомоги в Термінал.

Читайте також: З'явилося відео зруйнованого Донецького аеропорту, зняте з безпілотника. ВІДЕО