Волочкова розповіла як її обкрадав водій, підсипаючи невідомі препарати
Вона розповіла, що вперше відчула недобре, коли водій не довіз до її друзів новорічні подарунки
news-image

Російська балерина Анастасія Волочкова розповіла, що її водій 41-річний Олександр Скіртач грабував її і підмішували їй в напої невідомі ліки. Про це балерина розповіла в інтерв'ю "Комсомольской правде", інформує «Є!».
Він потрапив в штат до балерині рік тому і швидко перетворився зі звичайного водія в близького друга. Йому вона довіряла всі свої фінансові питання. Скіртач возив Волочкову на її власному автомобілі Maybach.
Вона розповіла, що вперше відчула недобре, коли водій не довіз до її друзів новорічні подарунки. Потім водій попросив у Волочкової гроші нібито на похорон матері, і вона дала йому 205 тисяч рублів, які були з собою. Через час вона дізналася, що мати Скіртача жива.
Балерина також розповіла, що давала водієві гроші, які він повинен був відвозити в банк, а пізніше з'ясувалося, що до банку ці гроші не доїжджали.
"Він весь час крав у мене гроші, мільйони!" - запевняє Волочкова.
За її словами, Скіртач міг підсипати їй щось в вино та інші напої, тому що вона часто відчувала нездужання. При цьому Волочкова зазначає, що в цьому питанні вона не може бути до кінця впевнена.
Балерина заявила, що тепер у неї є служба безпеки і відтепер вона буде наймати співробітників тільки через неї.
На своїй сторінці в Instagram Волочкова повідомила, що подала на Скіртача в суд.
"Мною подано заяву в слідчі органи на Олександра Скіртача, який працював водієм з квітня 2016- го по травень 2017 го. Я хочу, щоб офіційні структури закликали його до відповідальності. Готова відкрито зустрітися з колишнім водієм, коли він принесе вибачення і поверне гроші , і вибачиться перед своєю мамою, яку він псевдо поховав 25 березня поточного року ", - написала вона.

Читайте також: Як працюють шахраї: пенсіонер обміняв 4 тис. доларів на порожню сумку
Читайте також: Єгорова у прямому ефірі закликала Мухарського побачити дітей (фото)
Читайте також: Мадонна переїжджає до Португалії, – ЗМІ