Спадкоємиця імперії Swarovski вийшла заміж у сукні вартістю 900 тисяч доларів (фото)
Неймовірна весільна сукня з п'ятиметровим шлейфом важила 46 кілограм.
news-image

Спадкоємиця власників імперії Swarovski, співачка Вікторія Сваровскі, вийшла заміж за свого обранця Вернера Мюрца. На весільну церемонія Вікторія одягнула сукню, на якій було оформлено 500 тисяч кристалів Swarovski, яке коштувало 900 тисяч доларів.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Неймовірна весільна сукня з п'ятиметровим шлейфом важило 46 кілограм і коштувало 900 тисяч доларів. Створенням розкішної сукні займався дубайський дизайнер Майкл Сінко, до якого часто звертаються Бейонсе, Дженніфер Лопес, Ріанна і Леді Гага.

Вікторія брала активну участь в розробці дизайну, і, ймовірно, саме їй належить ідея розшити плаття 500 тисячами кристалів Swarovski. Образ доповнювали туфлі Jimmy Choo і восьмиметрова вуаль. Але яка б сукня розкішною не була, Вікторія пізніше змінила її ще на дві сукні.

Саме весільне святкування відбулось в італійському місті Трієст в соборі Сан-Джусто, на яке запросили 250 гостей. Молодята обмінялися клятвами вірності і весільна процесія попрямувала в готель Falisia Resort & Spa. Декоруванням залів готелю і церкви займалася дизайнер інтер'єрів Сабіна Кенігсберг, і головним матеріалом на цьому весіллі були, звичайно, кристали Swarovski. Вночі над небом Портопікколо гримів барвистий феєрверк.

Читайте також: З'явились фото із весілля Матвієнко та Мірзояна
Читайте також: Віталій Кличко презентував Київ на Конгресі Всесвітньої асоціації мегаполісів у Монреалі (фото)
Читайте також: Подружжя напало на дітей бійця АТО на Хмельниччині