Інтернет
22 червня 2017
Google запустив сервіс, який допомагає знайти роботу
За допомогою цього сервісу можна уточнювати параметри пошуку «під себе».
news-image

У Google розробили нову програму, яка допоможе знайти підходящу саме для вас роботу. Головна відмінність цього сервісу полягає в тому, що працює він, використовуючи штучний інтелект. Це робить пошук вакансій максимально ефективним, – повідомляє TechCrunch, інформує «Є!».

Як розповіли розробники, щоб отримати список актуальних, які підходять саме вам вакансій, необхідно з пошуку Google ввести, наприклад, «робота поруч зі мною» або «знайти роботу» тощо. Після цього сервіс видасть вам перелік посилань на сайти з відповідними вакансіями.

Крім того, за допомогою цього сервісу можна уточнювати параметри пошуку «під себе». Зокрема, ви можете вказати сферу роботи, яку шукаєте, розташування офісу роботодавця, контактні дані фірми і сайт, який виставляє вакансії.

 Також користувачам сервісу пропонують ознайомитися з додатковою інформацією про компанію, яка шукає співробітників. Наприклад, рейтинги роботодавця в Glassdoor і Indeed. Повідомляється, що пошук працює з базами даних: LinkedIn, Monster, WayUp, DirectEmployers, CareerBuilder і інші сервіси, а також враховуються публікації в Facebook.

Користувачам нового сервісу також надається можливість настройки автоматичних повідомлень про наявність нових вакансій за тими параметрами, які вибрав користувач. Як повідомляє видання, зараз сервіс працює тільки на території США. Він доступний як для ПК, так і для мобільних устроиств.

Читайте також: Google посилить контроль за екстремістськими роликами на YouTube