Політика
22 червня 2017
«Я готовий сісти у тюрму разом із Лозовим» - Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії вважає, що влада хоче дискредитувати його політсилу перед українцями.
news-image

Подання проти Андрія Лозового - це політичне переслідування і репресії. Про це заявив журналістам у кулуарах парламенту лідер Радикальної партії Олег Ляшко, передає кореспондент «Є!»

"Влада, шантажуючи моїх депутатів, порушуючи на замовлення справи проти мене, Андрія Лозового, моїх депутатів, вигадуючи неіснуючи злочини, хоче змусити нас голосувати за пенсійну, медичну, судову, земельну так звані реформи. Щоб дати повну монополію президенту Порошенку, щоб дати можливість цій владі далі грабувати країну", - вважає нардеп.

 

"Я готовий сісти в тюрму разом із Лозовим, але я не дам їм можливості грабувати країну", - додав Ляшко.


Лідер радикалів також зауважив, що наразі порушені провадження проти нього особисто та проти нардепа його фракції Дмитра Лінька.

"За моєю інформацію, хочуть порушити справи проти інших депутатів. Вони хочуть пересадити всю фракцію", - вважає він.

 

"Влада переслідує просту мету - дискредитувати нас перед громадянами. В Україні, де мільярдами крадуть в оточенні президента, вони хочуть показати, що Лозовий - найбільший корупціонер", - сказав нардеп.


Як відомо, вчора генеральний прокурор вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Андрія Лозового, "в діях якого вбачаються ознаки навмисного ухилення від сплати податків в розмірі 1,846 млн грн".

Читайте також: Нардеп Поляков вимагає відставки директора НАБУ Ситника
Читайте також: Максим Поляков стверджує, що його помічницю «пресують»