Події
22 червня 2017
Розенблат роз'яснив чому взявся за легалізацію видобутку бурштину
Борислав Розенблат запевняє, що ніколи не займався нелегальним видобутком бурштину.
news-image

Народний депутат України з фракції БПП Борислав Розенблат запевняє, що ніколи не займався нелегальним видобутком бурштину. А за легалізацію цієї справи в Україні взявся задля того, щоб гроші від бурштинового бізнесу надходили до державного бюджету.

Про це він заявив в ефірі програми "Лівий берег з Сонею Кошкіною" на 24 Каналі, інформує «Є!».

"Я ніколи не добував бурштин. Я ніколи не мав жодної причетності до заняття нелегальним бізнесом, я завжди займався легальним бізнесом", – наголосив Розенблат.
Причина, чому я зайнявся легалізацією видобутку бурштину з’явилася після того, як почалася війна. Я зрозумів, що коли люди діставали останнє з кишені для того, щоб знайти спорядження, обмундирування, засоби спецзв’язку, коліматори, тепловізори для наших армійців, бурштинщики, які займалися нелегальним видобутком, купували собі нові авто, будували собі прекрасні будинки і ні в чому собі не відмовляли, – пояснив нардеп.
"Це мене дуже обурювало і я сказав, що тільки-но стану депутатом, одразу займусь цим питанням, щоб гроші з легалізації видобутку бурштину і цього бізнесу йшли до державної казни, на робочі місця людей", – запевнив Розенблат.

На запитання ведучої про те. 

Яких успіхів досяг політик у своїх стараннях, нардеп відповів: "Успіхи? На людину, яка на це витратила найбільше часу, сил, здоров’я, сьогодні заведено кримінальну справу. Тобто його звинувачують у всіх смертних гріхах тільки тому, що я справді борюся з тою бурштиновою мафією".
Читайте також: ВР прийняла законопроект про обов'язкове встановлення у домівках лічильників тепла і води
Читайте також: Нардеп Поляков вимагає відставки директора НАБУ Ситника
Читайте також: На Житомирщині викрили депутата, який вирішував «бурштинові проблеми» з допомогою хабаря