Події
22 червня 2017
На Житомирщині одразу дві фури збили пішохода (відео)
Подвійна ДТП сталася в Житомирській області на 206-му кілометрі траси Київ-Чоп.
news-image

 Там під колесами фур загинув чоловік, а згодом іще одна вантажівка врізалася у поліцейське авто, в якому патрульні протоколювали обставини трагедії, інформує «Є!».

Близько 2:00 ночі на неосвітленій ділянці дороги перед фурою вибіг чоловік, водій намагався його об'їхати, але все ж зачепив пішохода. Того відкинуло під колеса іншого вантажного авто, що рухалося по сусідній смузі. Постраждалий загинув на місті. 

 

Кермувальники викликали поліцію. 

"Службовий автомобіль стояв на проїжджій частині. В автомобілі перебувало два працівника патрульної поліції, були включені проблискові маячки і розставлені знаки, які інформували про ДТП", - наголошує прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діана Корчевна.

Однак це не врятувало від нової аварії: поліцейське авто протаранила ще одна вантажівка, водій якої, ймовірно, заснув за кермом.

У цій аварії постраждало двоє поліцейських і водій фури, в якого вони брали пояснення. Останній постраждав найбільше, він зараз у реанімації, медики називають його стан важким. 

"Два поліцейські поступили через приймальне відділення – у них забої. Водій грузового автомобіля має політравму, черепно-мозкову травму, забій головного мозку, забій грудної клітини", - розповів завідувач відділення реанімації Новоград-Волинської ЦРЛ Іван Кравченко.

Особа пішохода, який потрапив під колеса одразу двох вантажівкок, поки не встановлена. Так само, як і роль у цьому інциденті пістолета – його журналісти виявили на узбіччі під час зйомок. Слідчі забрали зброю на експертизу. Чи має вона відношення до нічних аварій, поки що говорити не беруться. 

Читайте також: У Харкові автомобіль влетів у тролейбус: є постраждалі (фото)
Читайте також: За скидання сміття по всій Україні львівській владі світить, щонайменше, адмінпокарання, – Разумков
Читайте також: Втрати на АТО: фото та прізвища загиблих