Суспільство
23 червня 2017
Волонтер Мисягін: Ковролін із церемонії з нагоди початку дії безвізу з ЄС «їде» на Світлодарську дугу
Волонтери домовилися, що ковролін з офіційних заходів буде передано на передову.
news-image

Українські волонтери домовилися, що ковролін з усіх урочистих державних заходів після їх закінчення передаватимуть на передові позиції Збройних сил України. Про це у Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін.

Ви ж пам'ятаєте, коли президент України Петро Порошенко відкрив символічні "двері в ЄС" на українсько-словацькому кордоні під час церемонії з нагоди початку дії безвізового режиму з Євросоюзом? Разом із нашим президентом участь тоді брав президент Словаччини. А пам'ятаєте, як це було гарно і незвично, коли два президенти вийшли назустріч один одному?.. Так от, сцени, на яких виступав наш президент, були оббиті ковроліном, – написав він.

Волонтер зазначив, що після закінчення свята сцени розібрали, а ковролін скрутили в рулони.

Ми зв'язалися з організаторами, і вони вчегове передали нам весь ковролін, який використовували під час свята... Ковролін уже в нас у Дніпрі і скоро "їде" на Світлодарську дугу, де буде переданий до рук нашим військовим. Він там аж проситься на стіни і стелі, до всіх нових бліндажів та опорників, – підкреслив Мисягін.

Волонтер додав, що українська армія на Світлодарській дузі добре й упевнено себе почуває і "потихеньку просувається вперед".