Війна
23 червня 2017
В зоні АТО за добу поранено двох українських військових, - штаб
На Приморському напрямку бойовики обстрілювали українські позиції в районі Широкиного, Мар'їнки, Павлополя, Гнутового та Лебединського.
news-image

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 22 червня 2017 року, поранено двох українських військових. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook, пише «Є!»  з посиланням на РБК.

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається без різких змін. Минулої доби організовані російською владою бандформування на сході України продовжували застосовувати зброю проти українських захисників, котрі тримають оборону вздовж усієї лінії зіткнення. Так, минулої доби противник 29 разів відкривав вогонь по наших опорних пунктах і один раз - по житлових кварталах прифронтового населеного пункту. Вчора в ході бойових дій двоє українських воїнів зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Приморському напрямку бойовики обстрілювали українські позиції в районі Широкиного, Мар'їнки, Павлополя, Гнутового та Лебединського.

На Донецькому напрямку - у південному та північно-східному передмістях Авдіївки, а також в районі селища Кам'янка.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли сили АТО неподалік Кримського, Новоолександрівки, Донця, Троїцького, Щастя, Жовтого та Лобачевого.

Читайте також:Дружина Тігіпка заявила про громадянську війну в країні (фото, відео)