Facebook тестує функцію захисту фотографій користувачів
Як відзначають розробники Facebook, за підсумками тестування нової функції в Індії соцмережа прийме рішення про її запуск в інших країнах.
news-image

Соціальна мережа Facebook у тестовому режимі запустила функцію, яка повинна допомогти користувачам захистити свої фото. Функція вже доступна жителям Індії, говориться в повідомленні соцмережі, пише «Є!» з посиланням на 112.

Так, при активації цієї функції користувачем, навколо його фотографії профілю з'явиться тонка синя рамка зі значком щита внизу. Після цього відвідувачі сторінки не зможуть завантажити фотографію або відправити її кому-небудь в особистому повідомленні. Крім того, користувачі (за винятком друзів) не зможуть відзначати когось на цій фотографії, а в додатку Facebook для Android, "по можливості", буде недоступна опція зробити скріншот з захищеним зображенням.

Що ж стосується захисту від скріншотів веб-версії і в додатку для iOS, користувачі зможуть окремо додати на фотографію профілю напівпрозорий шар з доступних візерунків. Як відзначають в компанії, наявність такого візерунка на 75% знижує ймовірність копіювання фотографії кимось стороннім.

Як відзначають розробники Facebook, за підсумками тестування нової функції в Індії соцмережа прийме рішення про її запуск в інших країнах.

Як повідомлялося раніше, в месенджері Facebook з'явився віртуальний помічник з штучним інтелектом.

Читайте також:Airbus представив оновлену версію найбільшого літака (відео)