Війна
25 червня 2017
Перший день «хлібного перемир'я»: двоє українських військових загинули, двох поранено
Із початку перемир'я в зоні АТО бойовики шість разів обстріляли позиції сил АТО.
news-image

За сьогодні в зоні проведення АТО загинули два українські військові, два дістали поранення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Є!».

Незважаючи на досягнуті днями домовленості про дотримання перемир'я із сьогоднішнього дня, 24 червня, російсько-терористичні бандформування все ж не спромоглись у повному обсязі виконати взяті на себе зобов'язання. Із початку доби бойовики шість разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, порушення зафіксовано тільки на донецькому й луганському напрямках. Обстріли здійснювали до 8.00 години ранку.

Так, на донецькому напрямку вночі бойовики обстріляли один із опорних пунктів сил АТО в південному передмісті Авдіївки зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. На світанку вони вели вогонь по оборонних укріпленнях Збройних сил України (ЗСУ) біля Верхньоторецького.

На луганському напрямку незаконні збройні формування обстріляли позиції сил АТО біля Катеринівки, Кримського й Троїцького.

На жаль, не минулося без втрат серед українських захисників. В ході бойових дій двоє військовослужбовців ЗСУ загинули. Один воїн унаслідок ворожого обстрілу отримав поранення. Ще один боєць сил АТО зазнав бойової травми, – йдеться в повідомленні.