Політика
25 червня 2017
Порошенко привітав українців із Днем молоді
Порошенко також висловив переконання, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії.
news-image

Президент України Петро Порошенко привітав українців із Днем молоді. Він наголосив, що саме завдяки українській молоді наша країна отримала безвізовий режим з Євросоюзом.

Привітання Порошенка опублікувала прес-служба глави держави, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Сьогодні – день великих надій і очікувань. Напередодні українці отримали безвіз з країнами Євросоюзу, зруйнувавши завісу, яка відділяла Україну від Європи. Упевнений, що без вашої рішучої та безкомпромісної боротьби за європейський вибір цей день ніколи б не настав", – мовиться у привітання Порошенка.
Молоді юнаки та дівчата зі світлими помислами, з великим патріотизмом, енергією і добром у серці героїчно кидають виклик злу та несправедливості, – наголосив президент.

Він також зазначив, що пишається тим, що молодь завжди стояла "в авангарді історичних змін, боротьби за незалежність України" – від Героїв Круг до перших студентських наметів Революції на граніті, від Помаранчевої революції до Євромайдану, Героїв Небесної Сотні та "кіборгів".

"Нині волю і свободу найкращі українці – воїни Збройних Сил та інших військових формувань захищають на сході нашої держави", – додав глава держави.

Порошенко також висловив переконання, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії, "бо загартувалося нове покоління – покоління вільних людей".

Окрім того, президент побажав усім добра, невичерпної творчості та життєвої наснаги.

Читайте також: Make The Planet Great Again: Макрон та Шварценеггер влучно потролили Трампа (відео)