Спорт
27 червня 2017
Ми один народ, – промоутер російського боксера прокоментував майбутній бій з українцем
Бій Руденко – Повєткін.
news-image

Промоутер колишнього претендента на звання чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна Андрій Рябінський поділився очікуваннями від бою російського боксера проти українця Андрія Руденка.

Як повідомляє XSPORT, Рябінський заявив, що втомився від політичної метушні і не хоче розглядати поєдинок Повєткіна і Руденко під цим кутом.

Не думаю, що у нас якось повинні позначатися відносини між країнами. Це спорт і ми не належимо до цього як до політичних дій. Політична метушня вже всіх порядком задовбали, треба займатися боксом, а не взаємними докорами, – наголосив він.

За словами промоутера, українці та росіяни – фактично один народ, проте проведенню поєдинку можуть перешкодити представники обох сторін.

Дуже хотілося б обійтися без посилених заходів безпеки, але відморожені є з обох сторін. Хочеться, щоб всі ставилися до цього як до спорту, адже політика тут ні до чого. Вона влазить в наше життя, але треба намагатися абстрагуватися від таких речей. Моє думка: росіяни і українці фактично один народ, – додав промоутер.