Політика
27 червня 2017
Порошенко схвалив відновлення щорічної допомоги на оздоровлення для дітей-чорнобильців
Цей закон був прийнятий Верховною Радою України 6 червня 2017 року.
news-image

Президент Петро Порошенко підписав закон України № 2082-VIII "Про внесення зміни до статті 48закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи". Про це повідомила прес-служба адміністрації президента, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

"Законом вносяться зміни до статті 48 закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", згідно з яким поновлюється право на отримання щорічної допомоги на оздоровлення для дітей, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, та евакуйованих із зони відчуження у 1986 році", - йдеться в повідомленні.

Цей закон був прийнятий Верховною Радою України 6 червня 2017 року.

Відповідно буде забезпечено отримання щорічної допомоги на оздоровлення евакуйованим із зони відчуження у 1986 році та дітям, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, що сприятиме належному соціальному захисту цієї категорії осіб.

Відповідна норма закону, в наслідок технічної помилки, була скасована в результаті внесення змін у закон України від 21 квітня 2016 року № 1339-VIII "Про внесення змін до закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

Як повідомлялося раніше, президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до ст. 54 закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

Читайте також:В Україні заборонили використання азбесту