Політика
27 червня 2017
Рада розгляне проекти пенсійної реформи 11-14 липня
На останній пленарний тиждень великі плани і накопичилося багато законопроектів, які планували розглянути і по яких зараз працюють комітети.
news-image

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій розраховує, що парламент розгляне проекти пенсійної реформи 11-14 липня. Про це він сказав на прес-конференції, яку транслював телеканал "112 Україна", пише «Є!».

За його словами, на останній пленарний тиждень "наполеонівські плани" і накопичилося багато законопроектів, які планували розглянути і по яких зараз працюють комітети.

"Я перерахую, які ключові законопроекти попередньо заплановані на останній тиждень. Це продовження судової реформи, це закон про КСУ. Я передбачаю, що тут знову може бути велика кількість поправок і очевидно, ми не повинні відтягувати з його прийняттям. Наступне – медична реформа, яка на розгляді в комітеті, одночасно працює робоча група, хотілось би щоб вони доопрацювали, щоб ми могли розглядати його у другому читанні на наступний пленарний тиждень. Наступне – пенсійна реформа, яка опрацьовується комітетами, важливо вийти на її прийняття на наступному пленарному тижні. Наступна реформа – освітня, важливо прийняти її наприкінці сесії, щоб з вересня можна було йти з цією реформою", - сказав він.

Нагадаємо, що 21 червня Кабінет міністрів України направив до парламенту пакет законопроектів про пенсійну реформу.

Читайте також:У США вже затвердили перелік летальної зброї  для України

Читайте також:Порошенко схвалив відновлення щорічної допомоги на оздоровлення для дітей-чорнобильців