Події
28 червня 2017
Укрзалізниця «скаржиться» на масштабні розкрадання вантажів
питання залучення підрозділів Нацполіціі до охорони вантажів в тому числі обговорювалося під час робочої зустрічі з представниками зернотрейдерів і експедиторських компаній в Одесі.
news-image

Перевізник має намір залучити до охорони вантажів на залізниці Нацполіцію В ПАТ "Укрзалізниця" заявили про існування цілої системи розкрадання вантажів на залізниці і мають намір залучати до охорони перевезень воєнізовану охорону Нацполіціі України. Про це йдеться в повідомленні на сайті "Укрзалізниці", інформує «Є!».

"На жаль, поки зусиль воєнізованої охорони перевізника недостатньо для усунення масштабної проблеми розкрадань, від якої страждають вантажовідправники. Тому служба безпеки суспільства ініціювала переговори з правоохоронцями щодо організації спільної роботи для забезпечення схоронності вантажів. Такі дії також обумовлені позитивним досвідом співпраці з підрозділами Національної поліції в забезпеченні громадського порядку на Центральному залізничному вокзалі в столиці ", - повідомили в" Укрзалізниці ".

 Відзначається, що питання залучення підрозділів Нацполіціі до охорони вантажів в тому числі обговорювалося під час робочої зустрічі з представниками зернотрейдерів і експедиторських компаній в Одесі, де домовилися про розробку механізму такої охорони. Нагадаємо, нещодавно в структуру департаменту безпеки руху "Укрзалізниці" увійшов ревізорський апарат з безпеки руху поїздів і автотранспорту всіх шести регіональних філій УЗ.

 

Читайте також: Харків'янин «гастролював» країною та обкрадав довірливих далекобійників