Світ
29 червня 2017
23-річна студентка із Німеччини вирішила житлове питання незвичним шляхом
Поки що Леоні подобається її новий образ життя.
news-image

Одного разу 23-річна Леоні Мюллер зі Штутгарта посварилася зі своїм орендодавцем і зрозуміла, що найближчим часом жити на орендованій квартирі вона просто не зможе. Тоді дівчина зібрала свої речі, купила проїзний, з яким місяць можна кататися на поїздах в різних напрямках, і почала жити в дорозі.

Інформує «Є!», з посиланням на vokrugsveta.ua.

Поки що Леоні подобається її новий образ життя. Дівчина каже, що це дає їй можливість більше подорожувати, частіше зустрічатися з рідними та друзями з різних міст, і кожен день відчувати себе як на канікулах.

Звичайно ж, у Леоні є хлопець, у якого вона може залишитися пожити, іноді вона залишається і у друзів або батьків. Але частіше проводить час в поїздах. Там дівчині подобається обідати, спостерігаючи за миготять за вікном пейзажами, і там їй комфортно працювати. Леоні вже навіть приловчилися мити голову в санвузлах поїздів. Єдиний недолік такого життя - не дуже зручно спати, адже часто заважає шум або не можеш заснути через страх за свій багаж.

Для Леоні таке життя - спосіб заощадити майже 100 доларів на оренді житла, а ще - цікавий досвід кочевніци, про який вона навіть хоче написати в своїй дипломній роботі.

Читайте також: У київському метро дівчина упала на рейки та втратила частину правої ноги
Читайте також: У Маріуполі загинув 19-річний хлопець під час виконання каскадерського трюку
Читайте також: У Харкові із 4-го поверху випала однорічна дитина (фото)