Політика
29 червня 2017
«Психопат» і «божевільна»: Трамп обзиває американських журналістів
Американський лідер також повідомив, що телеведуча нібито зробила собі операцію з підтяжки обличчя.
news-image

Президент США Дональд Трамп у четвер грубо обізвав двох телеведучих популярної програми новин телеканалу MSNBC, які критикували його. Він назвав "божевільною" Міку Бжезинськи, дочку померлого нещодавно відомого політолога Збігнева Бжезинського, і "психопатом" її колегу Джо Скарборо. Відповідне висловлювання Трамп розмістив на своїй особистій сторінці в Twitter, передає «Є!»

Трамп заявив, що двоє журналістів, що критикували його, ведучі ранкової телепрограми Morning Joe, в кінці минулого року наполегливо, але безуспішно просили його про зустріч в його маєтку Мар-а-Лаго в штаті Флорида. Американський лідер також написав, що Міка Бжезінськи нібито зробила собі операцію з підтяжки обличчя.

"Я чув, що в програмі Morning Joe, у якій низькі рейтинги, погано говорили про мене (я її більше не дивлюся), - написав Трамп. - Як низько впали божевільна Міка, у якій низький показник інтелекту, а також психопат Джо".
"Напередодні Нового року вони три вечори поспіль були в Мар-а-Лаго і наполягали на тому, щоб зустрітися зі мною, - продовжив президент США. - У неї була сильна кровотеча через підтяжку обличчя. Я сказав ні!"


Телекомпанія MSNBC виступила із заявою на своїй офіційній сторінці в Twitter, в якій засудила заяви Трампа.

"Це дуже сумний день для Америки, коли президент витрачає свій час на те, щоб обзивати, брехати і вивергати дрібні особисті випади, замість того щоб виконувати свою роботу", - йдеться в заяві телекомпанії.

Офіційний представник Білого дому Сара Хакабі-Сандерс виступила на захист висловлювань Трампа, заявивши в ефірі телеканалу Fox News:

"Я не думаю, що президент - така людина, яка дозволяє нападати на себе і не дає здачі. Це президент, який відповідає ударом на удар і який не дасть залякати себе ліберальним ЗМІ й ліберальним елітам у світі ЗМІ ".