Київ
30 червня 2017
У Києві до в'язниці відправили чоловіка, який грабував кредитні установи
Розбійник проведе за ґратами понад сім років.
news-image

У Києві засудили чоловіка за вчинення розбійних нападів на кредитні установи. Застосовуючи фізичну силу та погрожуючи зброєю, зловмисник крав із приміщень видачі «швидких» кредитів гроші, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції Києва.

"Перший розбійний напад трапився на вулиці Щербаківського у грудні минулого року. Зловмисник помітив кредитну установу, з якої вийшли всі відвідувачі. Чоловік одягнув медичну маску на обличчя та увійшов у приміщення. Непомітно для менеджера він накинувся на жінку ззаду, закривши долонею обличчя. Після цього дістав пістолет і вкрав понад 6 тис. гривень.

Другий епізод трапився у січні нинішнього року на проспекті Перемоги у Святошинському районі столиці. Уродженець Сумщини, погрожуючи ножем, вкрав понад сімнадцять тисяч гривень із кредитної установи", - йдеться в повідомленні поліції.

Під час судового засідання обвинувачений, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та шахрайства, визнав свою вину частково.

Вироком Святошинського районного суду міста Києва, зловмисника за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (Розбій), засуджено до семи років та шести місяців ув’язнення.

Читайте також: Від 800 до 900 доларів: стільки забажали посадовці за сприяння у зарахуванні до ВНЗ на Івано-Франківщині
Читайте також: В аеропорту Анталії затримали п'яного росіянина, який влаштував бійку в літаку