Події
1 липня 2017
Поліція затримала 24-річну жительку Миколаєва за торгівлю дівчатами в Туреччину та Кіпр
Дівчатам обіцяли заробити тільки за годину від 150 доларів США.
news-image

Поліція затримала 24-річну мешканку Миколаєва, яка підозрюється в організації постачання дівчат з метою сексуальної експлуатації на Кіпр і до Туреччини.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Як повідомили "УНІАН" у відділі комунікації поліції Миколаївської області, жінку затримали за місцем проживання.

Також 29 червня в аеропорту "Бориспіль" правоохоронці зупинили перед вильотом двох мешканок Києва та мешканку Миколаєва, які повинні були відправитися на "роботу" на Кіпр.

За даними відомства, упродовж тривалого часу оперативні співробітники миколаївського відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, документували злочинну діяльність 24-річної мешканки Миколаєва, яка отримувала чималі кошти від іноземного покупця за "живий товар". 

"Свій "трудовий" стаж зловмисниця почала з банальної проституції, а згодом по "кар'єрних щаблях" доросла до "статусу" торговки людьми. Спочатку дівчина сама спробувала свої можливості за кордоном. Там вона зарекомендувала себе роботодавцю елітною "жрицею кохання", яка має власний індивідуальний підхід до кожного клієнта, тому з часом вирішила, що зможе осилити більш "відповідальні" обов'язки", - повідомили в поліції.

Повернувшись до Миколаєва, дівчина займалася пошуками "товару" серед повій, безробітних, малозабезпечених і таких, які перебували у вразливому стані. Але дівчата повинні були мати привабливу зовнішність і гламурний вигляд, а також відповідати будь-яким запитам клієнтів, навіть найбільш екстравагантним. Хто не підпадав під дані критерії їхав до Туреччини. Дівчатам обіцяли заробити тільки за годину від 150 доларів США, 50 з яких потрібно було віддати роботодавцям. 

Читайте також: З'явилося фото російських туристів, які намагалися вкрасти туалетний папір з готелю в Туреччині