Події
1 липня 2017
У Москві вирує потужний шторм: близько 16 постраждалих (відео)
У Москві шквалистий вітер повалив понад 1100 дерев і став причиною пошкодження 95 автомашин.
news-image

Через негоду у Москві пострадало вже 16 осіб, із них шість перебувають у лікарнях. Водночас у Підмосков'ї після стихії госпіталізовані три людини. 

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на заяви медичних служб, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Травми різного ступеня тяжкості отримали троє людей. Всі вони госпіталізовані", – повідомило агентству джерело.

Таким чином, в Москві і Московській області жертвами стали двоє людей, ще 19 постраждали. Наразі дев'ять осіб залишаються в лікарнях.

Ще три людини постраждали від негоди в Тульській області РФ. Одна з них госпіталізована, двом медична допомога надана амбулаторно.

Загалом ЗМІ повідомляють про 22 постраждалих через негоду у центральній Росії.

Також у Підмосков'ї через негоду світло було відключене в 79 населених пунктах. Виявилися знеструмленими 13 муніципальних утворень, майже 1400 житлових будинків, в яких проживає понад 3800 осіб, повалено понад 110 дерев, пошкоджено покрівлі п'яти житлових будинків і одного пологового будинку.

У Москві шквалистий вітер повалив понад 1100 дерев і став причиною пошкодження 95 автомашин, повідомили в екстрених службах. 

"У Москві відбулися падіння більше 1150 дерев, повалено три стовпа освітлення, отримали пошкодження 95 автомобілів", – сказало джерело.

Крім того, вітер пошкодив покрівлі 10 будинків - семи багатоквартирних і трьох приватних. Дощем були затоплені 24 ділянки проїжджої частини.

Нагадаємо, У п'ятницю, 30 червня, Москву накрила негода. Столиця Росії потерпає від потужних злив. У місті та Підмосков'ї оголошене штормове попередження. Під час шторму одну людину вбило ударом блискавки. Повідомляють також про ще одну жертву. 

Читайте також: Катастрофічна нестача води на Кримському півострові: Путін готує ультиматум Україні
Читайте також: Апокаліптичне небо над Одесою: у мережі публікують моторошні фото
Читайте також: У Дніпрі виникла масштабна пожежа на складі (фото, відео)