Суспільство
2 липня 2017
Гройсман і Полторак привітали військових моряків із 25-річчям ВМС
2 липня відзначається День Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
news-image
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав військових моряків з  Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Привітання оприлюднене на сторінці Прем'єр-міністра у Фейсбуці, передає «Є!».

Вітаю з Днем Військово-Морських Сил ЗС України! Дякую військовим морякам, які безстрашно захищають інтереси України, постійно підвищуючи свою майстерність і професійність. Бажаю міцного здоров'я, щастя, добра і благополуччя, - наголосив у привітанні Гройсман.

Із професійним святом військових моряків привітав також міністр оборони Степан Полторак. Привітання розміщене на сторінці міністра у Фейсбуці. 

Товариші матроси, старшини, сержанти, мічмани і прапорщики, офіцери, адмірали і генерали! Шановні ветерани та працівники Військово-Морських Сил ЗС України! Вітаю з почесним ювілеєм - 25-річницею від Дня створення національного військового флоту! Бажаю успіхів у почесній справі захисту Вітчизни, благополуччя та міцного тилу! Добра та злагоди, нездоланної віри у нашу Перемогу! Слава Україні! - йдеться у привітанні.
Як повідомлялося, у неділю, 2 липня, відзначається День Військово-Морських Сил Збройних Сил України. День встановлений згідно з Указом президента від 12 червня 2015 року.