Події
4 липня 2017
Депутата міської ради Одещини побили у день народження
Він допускає що напад може бути пов'язаний з його депутатською діяльністю.
news-image

У Чорноморську Одеської області невідомий зловмисник побив депутата Чорноморської міської ради Дмитра Гапоненко (фракція "Відродження").

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Про це повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, пише УНІАН.

Зазначається, що в поліцію надійшла заява від депутата про те, що 3 липня близько 23.50 на нього скоєно напад в під'їзді багатоповерхового будинку, в якому він живе.

"Зі слів заявника, коли він увійшов до під'їзду і зупинився в очікуванні ліфта, між першим і другим поверхом знаходився невідомий чоловік. Останній, побачивши потерпілого, швидко спустився і завдав ударів кулаком по обличчю ", - повідомили в поліції.

Зловмиснику вдалося втекти, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисні легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Призначено судово-медичну експертизу.

У понеділок, 3 липня, в 33-річного депутата, який є уродженцем Києва, був день народження. Як уточнили в правоохоронних органах, потерпілий - депутат Чорноморського міської ради Дмитро Гапоненко. За словами самого депутата, пограбування виключається, оскільки зловмисник нічого не взяв. Він допускає що напад може бути пов'язаний з його депутатською діяльністю.

Нагадаємо, раніше у селищі Коцюбинське під Києвом стався замах на життя селищного голови Ольги Матюшиної. Принаймні так стверджує сама жертва нападу. Двоє молодиків у спортивному ввечері напали на жінку та її колегу. Сильно побили одну з них та втекли, нічого не забравши. Очільниця Коцюбинського впевнена – це справа рук політичних опонентів, які намагаються розділити ліс та місцеві землі. 

Читайте також: Масштабна лісова пожежа на Херсонщині. Як проходила ліквідація
Читайте також: Українка, яка входить до 3-ох найстаріших жінок світу, відсвяткувала своє 117-річчя