Інвестор з Казахстану придбав український банк та перейменував його
Новий інвестор зробив акцент у розвитку на IT рішення.
news-image

Казахстанський інвестор Аріф Бабаєв купив український Регіон-Банк, який змінив назву на Sky Bank. Про це повідомила прес-служба банку, передає «Є!» із посиланням на Економічну правду.

"Казахстанський інвестор викупив універсальний Регіон-Банк з 26-річним досвідом на українському ринку, перейменувавши його на Sky Bank і зробивши акцент у розвитку на IT рішення", - йдеться в повідомленні.
"Ми робимо серйозні інвестиції в IT-системи, дуже обережно ставимося до кредитування і маємо значну подушку з ліквідних активів, це запорука нашої надійності", - зазначив Бабаєв.

Аріф Бабаєв - казахстанський підприємець, має багаторічний досвід роботи в банківській сфері, з 2013 по 2016 роки був керуючим директором одного з найбільших в Казахстані Казкоммерцбанка.

Регіон-Банк був заснований у 1991 році. За даними Нацбанку України, на 15 травня 2017 року його найбільшим акціонером був голова наглядової ради Бабаєв (99,0935%).

За інформацією НБУ, на 1 квітня 2017 року за розміром загальних активів банк займав 77-е місце (325,253 млн грн) серед 90 банків, що діяли в країні.

Читайте також: Курс валют на 5 липня
Читайте також: Партія Порошенка отримала 28 млн грн з держбюджету: на що БПП витратив гроші