Події
5 липня 2017
У Дніпрі 20-річна дівчина на вулиці зривала золоті ланцюжки у жінок (відео)
Дівчину затримали під час скоєння злочину.
news-image

До Чечелівського відділення поліції впродовж червня звернулося декілька жінок із заявою про пограбування. Всі вони стали жертвою жінки-грабіжниці. За словами потерпілих, серед білого дня, в людному місці, невідома молода жінка зривала з них золотого ланцюжка та миттєво зникала, передає «Є!» із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

«Всі потерпілі описували дії грабіжниці однаково: на вулиці чи то біля під’їзду будинку до жертви підходила молода дівчина тендітної статури і різким ривком зривала ланцюжка та втікала. Зазвичай у потерпілих були зайняті руки пакунками чи сумками і чинити опір вони не могли, а точніше, не встигали. Спільним було і те, що золоті і прикраси у жінок були доволі таки масивними»,- розповів начальник сектору кримінальної поліції Чечелівського відділення поліції Віталій Бричкін.

Очікувати на черговий злочин довелося не надто довго. 30 червня юна грабіжниця вийшла на чергове полювання. Та цього разу на неї вже чекали поліцейські. Дівчину затримали під час скоєння злочину.

«Грабежом, безпосередньо, двадцятирічна дівчина займалася сама. Та, зазвичай, за її діями слідкував молодий чоловік, який знаходився за декілька метрів від неї. У справі 25- річний молодик проходить як свідок. На цей час грабіжницю опізнали три потерпілі. Затриману перевіряємо на причетність до скоєння аналогічних злочинів у інших районах Дніпра,»- повідомив Віталій Бричкін.

За фактами порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Красногвардійським районним судом у місті Дніпрі затриманій обрано міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: У Чернігівській області застрелили єгера
Читайте також: На Київщині «на гарячому» спіймали квартирного крадія, який два тижні тому звільнився із колонії