Події
6 липня 2017
У Покровську півторарічний хлопчик наївся отрути, яку бабуся розкидала по хаті
Жінка забула попередити про те, що розкидала токсичний засіб від мурахів.
news-image

У Покровську, що на Донеччині, півторарічна дитина, залишившись без нагляду батьків, отруїлася токсичним засобом від мурахів. З гострим отруєнням хлопчика госпіталізовано до дитячої лікарні Краматорська. Про це повідомили поліцейські Донеччини, передає «Є!»

"Правоохоронці з’ясували, що молода родина з малюком проживають спільно з батьками у квартирі багатоповерхового будинку. Бабуся маленького хлопчика вирішила потравити комах і насипала отрути на кухні за пральною машинкою на підлогу. Але забула попередити про це своїх родичів.

Дитина, граючись на кухні, побачила щось нове за машинкою і скуштувала його на смак. Це побачила мати хлопчика, яка відразу викликала швидку допомогу. Дитину було госпіталізовано до реанімації інтенсивної терапії КМУ ДТМО м. Краматорська. На даний час стан хлопчика задовільний", - йдеться в повідомленні поліції.

Відомості за даним фактом внесені в ЄРДР з попередньою кваліфікацією за ст. 166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування», яке карається обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: На Харківщині дитина прийшла у майстерню до батька та залишилася без пальців
Читайте також: У Харкові чоловік вистрибнув з вікна 7-го поверху лікарні