Події
6 липня 2017
Убивство випускниці: Хлопець ще в перший день зізнався братові, що зарізав дівчину (відео)
Поліція оприлюднила деякі докази причетності неповнолітнього до вбивства 17-річної Ірини Мукоїди.
news-image

Начальник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол сьогодні провів прес-конференцію для засобів масової інформації щодо вбивства у Вишнівці 17-річної Ірини Мукоїди, пише «Є!» з посиланням на Провсе.

Причина цьому проста: інформація про трагедію виявилась надзвичайно резонансною , щодня у Вишнівці відбуваються акції протесту, родина підозрюваного у вбивстві підбурює громаду до перекриття дороги міжнародного значення.

 

Вчора на сесії облради, після виступу керівника поліції родина затриманого почала дошкульно критикувати хід слідства. Розуміючи, щоб громадськості необхідно надати вагомі аргументи щодо роботи правоохоронців, Олександр Богомол оприлюднив з дозволу прокуратури окремі аудіозаписи телефонних розмов родини затриманого. Якщо говорити юридичною мовою – поліція оприлюднила окремі матеріали негласних слідчих дій, що стосуються даного провадження.

З них можна  зрозуміти, що про вбивство вони вже знали у той же вечір, що їх не бентежить факт вбивства, а як так сталося, що їхній син та брат – зізнався.

Читайте також:На Київщині браконьєр вбив свого кума під час полювання

Читайте також:Програміста до смерті закатували у Харкові