Зірка «Гри престолів» зізналася, що знімалася у серіалі, будучи в депресії
Граючи жорстоку та холодну Серсею, усередині акторка страждала від депресії, що вразила її після народження сина Вайлі.
news-image

Англійська акторка Ліна Хіді розповіла про бурні пригоди своєї юності та про депресію, від якої вона потерпала, коли знімалася в першому сезоні "Гри престолів". Вона дала інтерв’ю для журналу The Edit своїй колезі зі серіалом, Мейсі Вільямс. Про це пише The Daily Mail, передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

Як зізналася Ліна, граючи жорстоку та холодну Серсею, усередині вона страждала від депресії, що вразила її після народження сина Вайлі.

"…Це було справді жахливо – у мене була післяпологова депресія, але я цього не розуміла. Я пішла на огляд до лікарки і просто розридалася. Вона сказала, що в мене післяпологова депресія, а я їй: "У мене? Чому?", - пригадала Хіді.

Згодом психолог допоміг їй із цим упоратися, зйомки всього першого сезону стали для актриси непростим періодом у особистому плані.

Між іншим, стало відомо, хто батько другої дитини Ліни Хіді, донечки Тедді, якій скоро виповниться два роки. Це режисер Ден Кадан, із яким зірка познайомилася на зйомках у фільмі "Диявольське весілля".

Зніматися в кіно Хіді почала в 17. Акторка зізналася, що була не цяця-дівчинкою, і батьки з нею добряче намучилися.

"Я постійно крадькома приводила додому хлопців. Ми жили в маленькому будиночку в Йоркширі… і якось мій бойфренд встав попісяти і знайшов мою маму, яка голяка сиділа в туалеті. Вона кричала, він кричав, а мій тато вийшов зі спальні і буквально вигнав його з дому, голим", - розказала Ліна.
"Я знаю, що мій син насолоджуватиметься тим часом, коли спатиме з дівчатами – знаю, це буде – але потім я думаю про мою доньку, і в мене інстинктивна реакція: "Ні! Тебе ніхто не торкнеться!" Моя мама каже, ласкаво просимо до світу дітей", - зі сміхом поділилася акторка.

На думку Ліни, слава не змінила її, бо "переказилася" вона в юному віці.