Війна
6 липня 2017
Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України сьогодні отримав поранення, - штаб
Три рази загарбники застосовували зброю на Луганщині.
news-image

Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують порушувати перемир'я, причому сьогодні інтенсивність вогню вони не знижують. Навпаки, за станом на цю годину, кількість ворожих збройних провокацій вже досягло середньостатистичної позначки останніх двох діб. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України сьогодні отримав поранення.
Про це Цензор.НЕТ повідомили в прес-центрі штабу АТО, інформує «Є!».

У вечірньому зведенні зазначається: "З початку доби окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України уздовж всієї лінії бойового зіткнення. Зокрема, одного разу окупанти били з мінометів. За шість разів противник порушував перемир'я на Донецькому і Приморському напрямках, і три рази загарбники застосовували зброю на Луганщині.

Приморське напрям. На цій частині фронту бойовики протягом дня з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти українських захисників в районі Павлопіль, Гнутове і Лебединського. А поблизу Широкино бандити, крім піхотного озброєння, застосовували 82-мм міномети.

Донецький напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення незаконні збройні формування з північного передмістя тимчасово окупованого Донецька били по позиціях сил АТО неподалік Авдіївки, Дослідного, Пісок і Невельського. Тут окупанти також застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецька зброя, іноді озброєння БМП.

Луганський напрямок. На даному відрізку лінії фронту бойовики з гранатометів і великокаліберних кулеметів відкривали вогонь по підрозділах українського війська, які тримають оборону поблизу Старого Айдара, і двічі - в районі селища Жовте "

Читайте також: Ми закликаємо Росію припинити дестабілізацію України, - Трамп
Читайте також: Розпочато будівництво сховища відпрацьованого ядерного палива