Київ
7 липня 2017
У столиці ввечері перекриють рух транспорту в центрі
7 липня орієнтовно з 18:00 до 23:00 у зв'язку з проведенням маршу до дня народження Мирослава Мисли виконуватиметься призупинення або часткове обмеження руху транспорту вулицями, якими пролягає маршрут заходу.
news-image

У центрі Києва сьогодні, 7 липня 2017 року, буде тимчасово обмежено рух транспорту, повідомляє «Є!» з посиланням на Gazeta.

"7 липня орієнтовно з 18:00 до 23:00 у зв'язку з проведенням маршу до дня народження Мирослава Мисли (відповідно до звернення ВО "Свобода") виконуватиметься призупинення або часткове обмеження руху транспорту вулицями, якими пролягає маршрут заходу", - йдеться у повідомленні Київської міської державної адміністрації.

Марш проходитиме по маршруту від Арсенальної площі - вул. Грушевського - Кріпосним провулком - вул. Інституцькою - вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) - Володимирським узвозом - вул. Сагайдачного - до Контрактової площі.

Під час проведення акції працівниками патрульної поліції може здійснюватися призупинення транспорту. Окрім того, можливі тимчасові зміни в роботі автобусів № 24, № 62, № 114.

Нагадаємо, герой московсько-української війни, молодший лейтенант, командир взводу окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ" 93-ї ОМБ Мирослав Мисла загинув у бою з окупантом 2 жовтня 2016 року. Офіцерові було 24 роки.

Читайте також:У Києві мікроавтобус врізався у металеву опору: 1 загибла і 3 поранених (фото)