Події
7 липня 2017
У Росії на шахті стався вибух, є загиблі
За попередньою інформацією, вибухнули пари метану.
news-image

Три людини загинули та ще кілька постраждали в результаті вибуху метану в шахті рудника "Заполярний" в Норильську, повідомили в п'ятницю в компанії "Норнікель", передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

"Сьомого липня близько 10 ранку (за місцевим часом) в шахті рудника "Заполярний" Заполярної філії компанії "Норнікель" при веденні гірничопрохідницьких робіт шахтобудівниками "Заполярної будівельної компанії" стався вибух. За попередньою інформацією, вибухнули пари газу метану при проведенні будівельних робіт. На місці вибуху, за попередніми даними, загинули три працівники, кілька отримали травми ", - йдеться в повідомленні.

Весь персонал евакуйований з шахти на поверхню.

Як повідомили в прес-службі ГСУ СК по Красноярському краю, після вибуху на шахті пропали чотири шахтарі, ще 123 евакуйовані.

"Близько 11 години 30 хвилин (за місцевим часом) в слідчі органи надійшло повідомлення про те, що на шахті рудника Заполярний" стався вибух невстановленого газу, після чого зник зв'язок з чотирма шахтарями. В даний час проведена евакуація 123 осіб", - зазначили у відомстві.


На місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюються всі обставини події.

Читайте також: «З янголом у човні» - Музей Івана Гончара запрошує на виставку