Руслана Купальську ніч провела в горах та знайшла цвіт папороті (фото, відео)
Дуже свіженька, як для туристки, котра до самого світання піднімалася в гори, зірка запевнила, що таки знайшла казкову квітку.
news-image

Співачка Руслана, як і обіцяла, провела ніч на Івана Купала в Горганах, де співала і шукала папороть. А вранці наробила селфі та записала відео на гірському хребті, повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Дуже свіженька, як для туристки, котра до самого світання піднімалася в гори, зірка запевнила, що таки знайшла казкову квітку.

 
"Я на вершині світу! 1850 метрів! Малий Горганський хребет. Зустріли схід сонця. Піднімались всю ніч, шукали квітку папороті. Знайшли!", - поділилася артистка.
 
"Я записала і зняла фрагменти нового альбому, тільки голос і тіло, спів і рухи на нестійкому камінні. Було особливе натхнення, так я ще не співала і не рухалась, моя сцена щойно від 6 ранку була тут, в горах! Ми з командою і зараз тут. Іти звідси не хочеться. Я присвячую це сходження збереженню карпатських пралісів!", - оголосила Руслана на своїй сторінці в соцмережі.
 
 

У процесі підйому на хребет співачка, хоч і йшла по хиткому камінню, все ж намагалася вести пряму трансляцію.

Зі слів Руслани,  далі в неї в плані поспівати на кожній із вершин, на якій вони з товаришами будуть.

Відразу спадає на думку відома пісня Руслани "Знаю я". Напевно, саме її виконувала співачка у Купальську ніч. 

Читайте також:Православні християни сьогодні святкують Різдво Іоанна Хрестителя

Читайте також:Джамала прокоментувала законопроект, який забороняє українським артистам виступати на території Росії і навпаки