Спорт
7 липня 2017
Володимир Кличко узяв єдиний реванш за свою поразку (відео)
У квітні 2004 року Володимир провів найбільш дивний свій поєдинок.
news-image

У своїй профі-кар'єрі український боксер Володимир Кличко поквитався тільки за одну свою поразку. Всього має п'ять, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

У квітні 2004 року Володимир провів найбільш дивний свій поєдинок. Домінуючи в бою за вакантний титул WBO проти американця Леймона Брюстера, він чомусь різко почав втрачати сили і був розбитий суперником. Після бою виявилось, що Володимир був на межі цукрової коми. Запідозрили отруєння. Розслідувало справу ФБР, але так нічого і не вдалося довести.

Матч-реванш відбувся у німецькому Кельні 7 липня 2007 року. На кону стояв титул IBF – його втретє захищав українець. Кличко протягом бою добряче гамселив свого кривдника, вигравав раунд за раундом. Врешті в перерві між шостим і сьомим раундами кут американця відмовився від продовження боротьби. Реванш поставив усі крапки над "і" з приводу результату першого бою.

Майже весь бій-реванш Володимир провів зі зламаною рукою. В першому раунді він відчув біль трохи нижче зап'ястя лівої руки. Після завершення поєдинку на руку Кличка від зап'ястя до ліктя наклали гіпс.

- Я чекав цього бою протягом трьох років, - резюмував Кличко. - Це було неймовірно важливо для мене. Сьогодні моя впевненість була такою, що я просто не міг програти.

Читайте також:У США випустили жіночий купальник з зображенням волохатих грудей (фото)