Політика
10 липня 2017
Нардеп Поляков обідає в ресторані разом з в.о. голови Регламентного комітету Пинзеником (фото)
Як відомо, Комітет визнав необґрунтованими подання ГПУ на Максима Полякова.
news-image

Нардеп Світлана Залищук  оприлюднила у Фейсбуці фото спільного обіду в столичному ресторані нардепа Максима Полякова та в. о. голови Регламентного комітету ВР Павла Пинзеника, передає «Є!»

"І як вони збираються знімати недоторканність одне з одного? Це питання від анонімного дописувача, який прислав фото п'ятничного обіду в. о. керівника регламентного комітету і одного з фігурантів розслідування НАБУ Полякова в Арені.

Разом з недоторканністю в Раді працює ще один інститут, не регламентований Конституцією, - кругова порука. Її змінами до Основного Закону не скасуєш", - написала нардеп та нагадала, що у четвер в парламенті будуть відбуватися голосування за зняття недоторканності та притягенння до відповідальності шести депутатів, зокрема і Максима Полякова.

Нагадаємо, 6 липня  регламентний комітет ВР визнав подання ГПУ на нардепа Максима Полякова недостатньо необґрунтованими й відправив їх на розгляд Верховної Ради. В усіх трьох поданнях - на зняття недоторканності, затрмання і арешт нардепа - комітет визнав, що вони є законними, але недостатньо обґрунтовані в частині проведення оперативних слідчих дій. Як відомо, ГПУ просить Верховну Раду дати згоду на зняття недоторканності, затрмання і арешт нардепа від "Народного фронту" Максима Полякова, який підозрюється у отриманні хабара у розмірі 7500 доларів і зловживанні службовим становищем.

Читайте також: Комітет визнав необґрунтованими подання на Полякова