Київ
10 липня 2017
У Києві відкрили нове представництво НАТО
У новому приміщенні представництва НАТО в Україні також розмістяться офіс зв’язку НАТО та Центр інформації та документації Північно-Атлантичного альянсу.
news-image
У Києві відбулася церемонія відкриття нового приміщення для представництва НАТО в Україні, яке включатиме інформаційний офіс альянсу.
 
В церемонії відкриття взяли участь віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передає «Є!» з посиланням на Еспресо.TV

У новому приміщенні представництва НАТО в Україні також розмістяться офіс зв’язку НАТО та Центр інформації та документації Північно-Атлантичного альянсу. 

"Нове приміщення, нові умови роботи представництва НАТО дадуть можливість ще ефективніше працювати нам спільно, щоб допомогти Україні у процесі її реформування та підвищити рівень обороноздатності цієї країни", - підкреслив Столтенберг.

В той же час, за словами Климпуш-Цинцадзе, перехід до стандартів НАТО має стати запорукою євроатлантичної інтеграції України та головним приорітетом країни.

"Переведення сектору безпеки і оборони на стандарти НАТО, проведення інформаційної, роз'яснювальної роботи, практичне і галузеве співробітництво - це саме ті підвалини євроатлантичної інтеграції України і вони є нашими пріоритетами", - наголосила Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо, сьогодні під час брифінгу з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом президент Петро Порошенко назвав умови вступу України до НАТО.

Також на зустрічі домовлено про підготовку плану дій щодо членства в НАТО для України.

Читайте також:Кібератаку проти України організувала Росія, - Порошенко

Читайте також:Порошенко назвав умови вступу до НАТО