«Треба спробувати в голові розділити війну і життя», - Зеленський розповів про своє відношення до концертів та фестивалів під час війни в Україні
За часів будь-яких бойових дій артисти їздили скрізь і піднімали дух жителів.
news-image

На думку коміка, це нормально розважати людей під час бойових дій в країні Відомий український комік, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розповів як він ставиться до проведення фестивалів і конкурсів в Україні під час війни на Донбасі. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Delfi, інформує «Є!».

"У Києві є студія кримськотатарського телеканалу - я знаю цих хлопців, у яких більше немає своєї землі. Вони роблять серйозні новини, але, крім того, звертаються до нас, щоб у них була і розважальна програма, гумор, музика, тому що їх люди - в Криму і в Києві - знаходяться в депресивному стані. Вони хочуть, щоб була почута їх позиція, але і не хочуть відмовлятися від життя. За часів будь-яких бойових дій артисти їздили скрізь і піднімали дух жителів. Це нормально. їх життя йде зараз - її не можна відкласти на потім. А якщо чекати, поки всю ду буде мир, то і народжувати не можна ?! Треба спробувати в голові розділити війну і життя. Дали життя - живи її гідно, незалежно від професії.
Читайте також: Глядачів нової вистави в Києві водитимуть містом з навушниками
Читайте також: Світлана Лобода поскаржилась російським журналістам на «бєспрєдєл» в Україні