Світ
12 липня 2017
Українка стала найкрасивішою жінкою Австрії (фото)
Уродженка України Інга Малік (Токарчук) отримала титул Місіс Австрія Всесвіт 2017.
news-image

Цього року на міжнародному конкурсі краси "Місіс Всесвіт 2017" будуть аж дві українки. Щоправда, одна з них представлятиме Австрію.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Уродженка України Інга Малік (Токарчук) отримала титул "Місіс Австрія Всесвіт 2017". А вже наприкінці серпня красуня поїде до Південної Африки на міжнародний конкурс.

 
 

І хоча Інга останні роки, після заміжжя, мешкає в Австрії, але залюбки згадує дитинство і юність, які вона провела в Україні.

"Я народилася в Україні. Згадую своє дитинство як прекрасний час, який я прожила в оточенні люблячих батьків. Завжди ставилася до них з повагою і вчилася в школі на відмінно. Я була дуже активною дитиною, відвідуючи різноманітні гуртки та секції: гімнастика, театральний гурток і бальні танці. Спорт завжди відігравав велику роль в моєму житті ", - заявила жінка.
 
 

Після закінчення школи Інга вивчала юриспруденцію в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. А незабаром вона зустріла майбутнього чоловіка.

"Після заміжжя моє життя кардинально змінилося. Сімейні цінності стали головним сенсом мого життя. Сьогодні я - щаслива мати обожнюваних дітей. Єлизаветі 3 роки, а Софії - вже 7", - зауважила красуня.
 
 
 
 

Проте, нині українка продовжує розвиватися професійно і отримує другу освіту у Віденському університеті.

Нагадаємо, минулого року сааме завдяки іншій українці – Ользі Торнер – Австрія перемогла у "Місіс Всесвіт 2016".