Події
12 липня 2017
Пішла із життя народна артистка України Ірина Буніна
Ірина Буніна за свою акторську кар'єру зіграла в 48-ми фільмах і телесеріалах.
news-image

Померла актриса, народна артистка України Ірина Буніна. Артистки, яка в останні роки хворіла і мала складні операції, які не стало на 78-му році життя.

Інформує «Є!», з посиланням на telegraf.com.ua.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив театральний критик і публіцист Олег Вергеліс. 

"Пішла з життя Ірина Буніна ... Видатна українська актриса, народна артистка України. Муза Леся Сердюка і Миколи Гриценка. Малкольм Макдауелл називав її" української Анною Маньяні ", - йдеться в повідомленні.

 

Вергеліс зазначив, що Буніна багато років працювала в Київському драматичному театрі театрі Лесі Українки. Блискуче зіграла в популярних фільмах "Артист з Коханівки", "Вічний поклик", "Граки".

"Буніна - мати актриси Анастасії Сердюк і бабуся молодої актриси Клавдії Дрозд (їм наші співчуття ...). Ірина Олексіївна - незбагненна актриса, яку я дуже-дуже любив. І буду любити", - додав критик.


Додамо, що Ірина Буніна за свою акторську кар'єру зіграла в 48-ми фільмах і телесеріалах, а також у багатьох постановках Київського драматичного театру ім. Лесі Українки. Актриса зіграла у фільмах "Два роки над прірвою", "Щовечора в одинадцять", "Останній день", "Спогад", "Коло" та інші. Останньою роботою Буніною стала стрічка "Білі троянди надії" 2011 року.

Читайте також: «Треба спробувати в голові розділити війну і життя», - Зеленський розповів про своє відношення до концертів та фестивалів під час війни в Україні
Читайте також: Як зараз виглядають актори із «Титаніка» (фото)