Київ
14 липня 2017
На Київщині поліцейські навчали малечу дорожній абетці (ФОТО)
Під час візиту правоохоронці не лише нагадали дітлахам дорожню грамоту, а ще й провели з ними практичні заняття.
news-image

Працівники Вишгородського відділу поліції завітали до самих маленьких учасників дорожнього руху, вихованців родинного етно-садочка "Лелече гніздечко", де в ігровій цікавій формі розповіли їм про правила безпеки на дорозі, пише «Є!» з посиланням на Моя Київщина.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Нацполіцію Київської області.

Під час візиту правоохоронці не лише нагадали дітлахам дорожню грамоту, а ще й провели з ними практичні заняття.

Вихованці садочку познайомились зі світлофором, граючись вивчили дорожні знаки та розібрали, як треба поводитися в різноманітних ситуаціях, що можуть виникнути під час участі у дорожньому русі.

А потім теоретичні знання були закріплені на практиці. У дворі садочка була організована імпровізована проїзна частина, на якій дітлахи демонстрували набуті в ході конкурсів знання та навички.

Наприкінці зустрічі на дітвору чекав сюрприз - сучасний патрульний автомобіль. Всі раділи та із задоволенням фотографувалися.

Працівники поліції вважають, що дітей змалечку потрібно привчати до належної поведінки на дорозі, тому подібні заходи безумовно допоможуть в подальшому на практиці засвоювати дорожню грамоту та навчитися оцінювати дорожню ситуацію.

Читайте також:З цього навчально року в дію входить новий стандарт початкової освіти