Суспільство
14 липня 2017
«На закордонну подорож грошей немає» - Єгор Соболєв розповів, де проведе відпустку
Нардеп проведе відпочинок в Україні.
news-image

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв поділився із журналістами в кулуарах парламенту своїми планами щодо майбутньої відпустки, передає кореспондент «Є!»

"Ми з Марічкою (Марічка Падалко, телеведуча, дружина нардепа - ред.) через велику кількість справ навіть не змогли спланувати дату сімейного відпочинку. У дружини буде три тижні відпустки, вона сказала, що може побути на дачі, щоб я не переживав.

Але я як, може не дуже хороший, але подрядной чоловік, хочу поїхати з нею кудись на українське море, вона його дуже любить. Минулого року ми були на Миколаївщині, позаминулого - на Херсонщині, і нам дуже сподобалося. Ясно, що там є куди розвивати рівень сервісу, треба вчитись у галичан цьому. Але в Україні є багато місць, де можна відпочити", - сказав Єгор Соболєв.

 

"На закордонну подорож грошей зараз немає", - додав він.

Взагалі нардеп зауважив, що діти не замовляють якісь незвичайні місця для проведення сімейних канікул, а мають лише одну вимогу до батька - частіше бути вдома.

"1 квітня я всіх розіграв. Я був у відрядженні, зателефонував додому і сказав суровим голосом, що мені все набридло, я залишаю політику. Діти зраділи, але потім були дуже розчаровані, що це першоквітневий жарт", - розповів Єгор Соболєв.

 

"Насправді вони просто потребують, щоб я, наприклад, із сином пограв у футбол, а дівчат вислухав, прогулявся із ними на озеро, їм більшого не треба", - сказав багатодітний батько.


Як відомо подружжя Соболєв-Падалко виховує трьох дітей: сина Михайла та доньок Марію й Катерину.

Читайте також: «Отче наш» в парламенті: нардеп прокоментував законопроект щодо читання молитви перед засіданнями